Uw huis snel online verkopen

Je wilt je huis verkopen. Hoe zorg je ervoor dat je huis opvalt tussen al die andere woningen? Want als je niet opvalt, dan ben je onzichtbaar.
Verkoop je huis is 3 stappen:

Stap 1: Kies een persoonlijke website die bij jouw en je huis past.
Zoals mooievilla.be ruimhuis.be en fijnappartement.be

Stap 2: Presenteer je huis op je eigen manier.

Stap3: Je huis is verkocht.

Tegenwoordig is het Internet de belangrijkste bron de nieuwe bewoners van je huis zoeken. Dit biedt vele kansen, maar ook bedreigingen.

Het Internet is zo groot dat kopers snel de weg kwijt zijn. Zoek je woning (of van een bekende) maar eens in op Google, het resultaat?
En jouw woning? Hoe gaan kopers die vinden en daarna terug vinden? Hoe weet je zeker dat ze alleen jouw huis vinden, en niet alle woningen in je woonplaats in dezelfde prijsklasse?

En dan hebben ze je woning gevonden? Hoe ziet je webpagina er dan uit? Vol reclame voor hypotheek verstrekkers, energieleveranciers, makelaars en vacaturebanken. Eén en al afleiding voor de koper.

Jouw huis verdient meer, de perfecte verkooppresentatie op internet. Snel en makkelijk te vinden zonder enige vorm van afleidende reclame. Zorg er dus voor dat je een eigen website maakt voor je huis die je vindbaar maakt. Ben uniek en verkoop je huis snel!

Peter Rach